Pokoli szolgálat

Adatok:
Cím: Pokoli szolgálat (Pokolháború trilógia 1.)
Kiadó: Aba/Atlantic Press
Kiadás éve: 2013.05.05.
Oldalszám: 320 oldal
Kötés: Papír alapú/puha
ISBN: 9786155332050 
Megvásárolható: 
          Bookline
          Bookline (e-könyv)
          Libri
          Libri (e-könyv)
          Líra
          Líra (e-könyv)
          AtlanticPress
          BookAndWalk (e-könyv)
          Alexandra


Tartalom:

Mit adnál azért, hogy megmentsd a szeretteidet?
A szabadságodat, az életedet?
Mit tennél, ha ráébrednél, hogy mindez hiába volt?
Beletörődnél, küzdenél?
Lilian küzdött. Mindent megtett, mégis elbukott, most pedig már sohasem szabadulhat a Pokolból. Ő az Ördög egyik bérgyilkosa. Életre szóló szerződéssel. Egy lélektolvaj, aki levadássza azokat, akik keresztbe tettek Lucifernek, a lelküket pedig magával viszi.


Az új megbízás egyértelmű, a feladat világos, ám Lil dolga korántsem olyan egyszerű, mint gondolta volna. Mert a Pokolban semmi sem az, aminek látszik.


Lilian azt hitte, hogy fogsága évei alatt már mindent látott, átélte már a legrosszabbat, ám kénytelen rájönni, hogy érhetik még meglepetések. Lucifer nem kegyelmez, nem felejt, és nem bocsát meg, most pedig a lehető legkegyetlenebb büntetést eszelte ki. Lil-nek újra meg kell harcolnia a puszta életbenmaradásért.


Közben azonban a feladatát is el kell végeznie, ami nem csak azért nehéz, mert Greg Weiss kedves, jóképű, és minden tekintetben úriember. Lil-re az ilyesmi már sok-sok éve nincs hatással. De történik valami, ami még az ő jéghideg maszkját is darabokra töri, és felszítja lelkében a lázadás szikráját.


Szabadulni akar, bármi áron, csakhogy ebben a játszmában már nem csak az ő élete a tét. Senkiben sem bízhat, senkire se számíthat. Élete legveszélyesebb küldetésére indul, mely egyben az utolsó esély a szabadulásra.


Értékelések/kritikák:

1 megjegyzés:

  1. Szia! Érdeklődnék, hogy a második kötetet mikor adják ki? várom a folytatást :) Üdv: Eszter

    VálaszTörlés